Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Advies én Standaard Financiering voor Gebr. Ras

Vishandel Gebr. Ras B.V. had een probleem: het bedrijf overschreed vorig jaar een paar keer de gecontracteerde transportcapaciteit, terwijl ze een transportbeperking hebben. De netbeheerder sprak ze hierop aan en er zouden sancties volgen bij een volgende keer. Daarom klopte de eigenaar bij ons aan voor advies.

Wij keken mee naar de oorzaak van de overschrijdingen en we gaven advies over manieren waarop uitgeschakelde machines weer in werking gesteld konden worden, zonder wéér over de gecontracteerde transportcapaciteit heen te gaan. Wij konden het bedrijf voorzien van een goed advies, waardoor ze hun werkzaamheden kunnen voortzetten zonder toekomstige problemen met capaciteit.

Ook een wens voor zonnepanelen

Naast de vraag over de transportcapaciteit bestond er ook een wens om zonnepanelen op het dak te laten installeren. Wij konden Gebr. Ras hierbij helpen door een Standaard Financiering te verstrekken. Hiermee konden ze 276 panelen laten leggen, wat ze een vermogen van 119,34 kWp oplevert. Daarnaast besparen ze ook nog 46.030 Co2 per jaar.

“We zijn vakkundig geholpen”

Wij vinden het altijd heel fijn als we een project bij een klant goed kunnen afronden. Nóg fijner is het, als de klant er zelf ook tevreden over is: “Wij zijn zeer tevreden over de prettige samenwerking met EEF. We zijn goed geadviseerd over verduurzaming van ons bedrijf. De adviseurs hielpen ons vakkundig door het proces heen rondom de aanschaf van onze zonnepanelen.”

Standaard Financiering

Onze Standaard Financiering is interessant voor bedrijven die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie. De Standaard Financiering bedraagt minimaal € 5.000,- en maximaal € 75.000,-, tot 75% van de begroting. Rente is vanaf 3% en we hanteren een snelle behandeling/uitkering. De looptijd van de financiering is afhankelijk van de betreffende business case, maar uiterlijk 5 tot 10 jaar.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.