Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amatrex landbouwmachines Ens

Ontwikkellening voor zonnepark aan de Enserweg in Ens.

1.1 MWp
Vermogen
979.000 kWh
energieopbrengst
ruim 300
Huishoudens
Ontwikkellening
in 2020
Uitgevoerd

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft een Ontwikkellening aan Amatrex in Ens verstrekt om een deel van de ontwikkelkosten voor een nieuw te bouwen zonnepark aan de Enserweg in Ens te kunnen financieren. Denk aan de kosten voor de leges, de vergunningaanvraag en de aanbetaling bij Liander. Wanneer de vergunning uiteindelijk niet wordt verstrekt of indien er een andere reden is dat het project niet wordt gerealiseerd, dan hoeft Amatrex de lening niet terug te betalen. Op deze manier loopt EEF dus het risico.

Het toekomstige zonnepark met 1,1 MWp in oost-west opstelling gaat ongeveer 979.000 kWh per jaar opleveren. Dit is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van ruim 300 huishoudens.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!