Zoek
Sluit dit zoekvak.

Berdi Sport & Groen Nagele

Realisatie van een PV-installatie met 538 zonnepanelen op het dak van Berdi Sport & Groen in Nagele.

538
zonnepanelen
180 kWp
Vermogen
146.076 kWh
energieopbrengst
Standaard
financiering
in 2020
Uitgevoerd

Groenvoorzieningsbedrijf Berdi Sport & Groen heeft een Standaard Financiering van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) uitgekeerd gekregen om een PV-installatie op het bedrijfsdak in Nagele te plaatsen. Dit is een financiering tot 75.000 euro voor Flevolandse mkb’ers en ondernemers die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie.

In totaal gaan de 538 zonnepanelen ruim 146.076 kWh per jaar opleveren, wat genoeg is om zo’n 46 huishoudens een jaar lang van stroom te voorzien.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!