Zoek
Sluit dit zoekvak.

Besparen op uw pand is gemakkelijker dan u denkt!

Steeds meer ondernemers willen hun bedrijf verduurzamen. En dat is heel logisch. Niet alleen omdat duurzaamheid de toekomst heeft, maar ook omdat u daarmee heel gemakkelijk kunt besparen. Zowel geld als energie. Daarnaast wordt het belang om te verduurzamen steeds groter. Vanaf 1 januari 2023 moet uw bedrijfspand bijvoorbeeld minimaal energielabel C hebben. Des te meer reden om inzichtelijk te hebben waar voor u de kansen en mogelijkheden om te besparen liggen. En dat is gemakkelijker dan u denkt.

De provincie Flevoland en Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpen u graag op weg. Met het maken van een energieplan. Deze energiescan vormt de basis voor een op uw bedrijf toegespitst concreet actieplan, dat aangeeft welke mogelijkheden er voor u zijn én wat dit oplevert. EEF helpt u met het verduurzamen van uw pand, door inzicht te geven in- en te ondersteunen bij het uitvoeren van diverse energiebesparende maatregelen aan uw pand:

  • De inventarisatie van uw (energiebesparings)mogelijkheden door het maken van een energieplan;
  • Biedt ondersteuning bij het maken en uitvoeren van een verduurzamingsplan voor de langere termijn;
  • Het doorrekenen van de business case; wat levert het u op;
  • Beantwoordt technische vragen over specifieke energiebesparingsoplossingen;
  • Helpt met een financieringsaanpak en passende financiering.

Het unieke van deze aanpak is dat het verder gaat dan alleen een scan of het maken van een rapport. Ook bij de uitvoering biedt EEF een helpende hand. Besparen op uw pand wordt zo heel gemakkelijk.

Bent u al in het bezit van een energiescan? Ook dan helpt EEF u graag. Met een concreet plan helpen we u om daadwerkelijk tot uitvoering te komen. En te beginnen met besparen.

Ontwikkeling en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is een initiatief van de provincie. Het doel van EEF is het versnellen van de Flevolandse energietransitie. Als onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk of commercieel belang helpt het ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland bij de ontwikkeling en realisatie van hun duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Hiervoor heeft de provincie middelen toevertrouwd waarmee EEF in elke fase van een project kan helpen met advies of financiering. Ook is er een gratis online Kennisbank beschikbaar. EEF is er voor élke uitdaging richting een duurzamer Flevoland.

Zet de volgende stap in energiebesparing

Zet vandaag nog de volgende stap in energiebesparing! Meld u aan via www.eef-flevoland.nl/energiescan en wij nemen spoedig contact met u op. Of bel direct met een van onze adviseurs op 085 4000 300.

Meld u aan voor de energiescan

Energie besparen is helemaal niet moeilijk. Zelfs de kleinste maatregelen kunnen effectief zijn. Weten hoe? Meld u vandaag nog aan voor een energieplan!

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.