Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bouw zonnedak Berdi Sport & Groen in Nagele gestart

Berdi Sport & Groen, het allround groenvoorzieningsbedrijf uit Nagele gaat heel bewust om met hun CO2 uitstoot en heeft duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan. In januari heeft het bedrijf een Standaard Financiering van DE-on uitgekeerd gekregen om een PV-installatie op het bedrijfsdak te plaatsen. Op dit moment worden de zonnepanelen geïnstalleerd en zal het zonnedak naar verwachting eind deze maand in gebruik worden genomen.

Berdi werkt volgens de CO2 prestatieladder; een instrument voor bedrijven om hun CO2-uitstoot in kaart te brengen en te verminderen. Op dit moment staat Berdi op trede 3 en heeft de ambitie om trede 5 te behalen. De plaatsing van het zonnedak is daar een belangrijk onderdeel van.

Financiële ondersteuning door DE-on

Om het zonnedak te kunnen plaatsen, heeft Berdi financiële ondersteuning van DE-on gekregen middels de Standaard Financiering. Dit is een financiering tot 75.000 euro voor Flevolandse mkb’ers en ondernemers die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie. Met deze financiering hebben we het project 538 zonnepanelen in oost-west opstelling (totaal 180 kWp) gefinancierd. De panelen hebben een gezamenlijke verwachte opbrengst van 146.076 kWh. Dit staat gelijk aan het elektriciteitsverbruik van zo’n 46 huishoudens.

Ook financiering voor uw duurzame project nodig?

De hoge aanvangsinvestering van duurzame energieprojecten is vaak een drempel voor organisaties en mkb’ers. Met de Standaard Financiering verstrekt DE-on leningen om deze drempel verlagen en meer organisaties en mkb’ers in de provincie de kans bieden om een duurzaam energieproject te ontwikkelen.

Vraag vandaag nog uw Standaard Financiering aan! Regel in slechts vier simpele stappen in korte tijd de financiering van uw duurzame-energie of energiebesparing project hier.

Foto: Berdi.nl

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.