Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energieproject ‘Bult Zon’ groot succes, extra informatieavond op 18 mei.

Eerste tien subsidieaanvragen gezamenlijk ingediend
Tien Urker bedrijven hebben onlangs de handen ineen geslagen met het grootschalige energieproject ‘Bult Zon’. Dit is een gezamenlijk initiatief dat zonne-energie aantrekkelijk maakt voor bedrijfsdaken op het Urker industrieterrein. Het gaat hierbij in totaal om 6.000 zonnepanelen en 1.623 kilowattpiek vermogen. Dit project levert de deelnemers schaalvoordeel, financierbaarheid en veel gemak op. Investeren is zelfs niet noodzakelijk, je dak beschikbaar stellen is voldoende.

De eerste stap in dit project was het aanvragen van SDE-subsidie, waarmee het project financieel aantrekkelijk wordt gemaakt. Onlangs zijn alle subsidieaanvragen ingediend, nu is het afwachten tot de uitslag. Daarna zal het project verder worden ontwikkeld. De initiatiefnemers van ‘Bult Zon’ zijn DE-on, Gemeente Urk, Brands Fundraising & Consultancy en Bedrijvenkring Urk.

Tweede project gelanceerd, aanmelden mogelijk

Binnenkort start een tweede bedrijvenproject voor zonnepanelen met SDE+ subsidie. Wilt u ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen op uw dak, zónder dat u zelf hoeft te investeren? Kom dan op donderdagavond 18 mei naar de informatiebijeenkomst van ‘Bult Zon’. Het project richt zich op (bedrijfs)daken met een oppervlak van 150 m2 of groter, bij voorkeur met een grootverbruik-aansluiting.

Datum: Donderdag 18 mei
Locatie: Gemeentehuis Urk
Aanvangstijd: 19.30 uur

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 april, via dit formulier.

Heeft u wel interesse maar kunt u niet aanwezig zijn bij de startbijeenkomst, dan kunt u dit ook aangeven in het formulier. Er wordt dan contact met u opgenomen voor een toelichting op het project. U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst op 18 mei om 19:30 in het Gemeentehuis van Urk .

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.