Zoek
Sluit dit zoekvak.

EEF helpt ondernemers met de ‘EEF Checklist en achtergrond energieregelgeving’

Zowel in Nederland als Europa gelden wettelijke verplichtingen voor de duurzaamheid van vastgoed en gebouwen. Wanneer een pand niet aan de huidige eisen voldoet, zitten hier juridische en financiële risico’s aan vast. Voldoet uw pand of vastgoed aan de energieregelgeving? Met de EEF Checklist en Achtergrond Energieregelgevingbieden we u in slechts enkele stappen inzicht in de huidige status. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en loopt u geen onnodige financiële en juridische risico’s. Daarnaast geeft het document u ook inzicht in de inhoud en achtergrond van de energieregelgeving. Wilt u hulp bij het nalopen van de checklist of voldoet u niet aan de energieregelgeving? Bij Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpen we u graag!

Naast de EEF Checklist en Achtergrond Energieregelgeving, bieden wij in onze EEF-kennisbank diverse documenten met praktische informatie en inspiratie over het ontwikkelen, realiseren en financieren van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Wilt u zelf aan de slag met een verduurzamingsproject? Bij EEF staan we voor u klaar met advies en ondersteuning op maat. We maken ‘energieplannen voor besparing’ of stellen samen met u een business case op. Ook kunnen wij de implementatie van verduurzamingsmaatregelen volledig voorbereiden en managen. Heeft u hulp nodig bij de financiering van een verduurzamingsproject? EEF biedt hulp in de vorm van een standaard- of maatwerk financiering. Of we financieren de voorbereidingskosten van uw project met de EEF verduurzamingsvoucher.

Benieuwd wat EEF voor u kan betekenen?

Heeft u vragen, ideeën of een concreet project waarbij u advies van EEF kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs op 085 019 6282 of stuur een e-mail naar info@eef-flevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.