Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De energietransitie; wat kunt u als ondernemer zélf doen?

Flevoland loopt voorop als het gaat om duurzame energie. De provincie wil in 2030 volledig duurzaam in haar energiebehoefte voorzien. Als ondernemer wilt u daar ongetwijfeld aan bijdragen, maar komen er vragen bij u op als: “Wat zijn de wettelijke eisen? Hoeveel kan ik er aan verdienen? Kan ik het beter samen of individueel aanpakken?”

Ook zijn alle organisaties die vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar verbruiken, verplicht gesteld om energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder door te voeren. Dus hoe kunt u uw bedrijf verduurzamen en hoe kunt u voldoen aan de Informatieplicht die per 1 juli 2019 geldt?

Om antwoord te krijgen op deze en vele andere vragen, nodigen wij u samen met andere ondernemers uit de regio van harte uit voor één van de informatie- en inspiratiebijeenkomsten van Energieke Regio en Energie Expertise Centrum Flevoland. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u met uw organisatie veel kunt bereiken op het gebied van verduurzaming. Maar waar moet u als ondernemer beginnen? En welke financiële voordelen zijn er te behalen?

De informatie- en inspiratiebijeenkomst laat u op informele en inspirerende wijze kennis maken met Energieke Regio en het Energie Expertisecentrum Flevoland en de mogelijkheden voor u. Er zijn bijeenkomsten in Lelystad, Zeewolde, Dronten, Emmeloord, Urk en Almere. Op 13 juni in Emmeloord organiseren we een bijeenkomst speciaal voor sportverenigingen!

De data

Dinsdag 4 juni Almere (gecanceld) 09:00-11:00 uur
Dinsdag 4 juni Lelystad 14:00-16:00 uur
Woensdag 5 juni Dronten (gecanceld) 09:00-11:00 uur
Woensdag 5 juni Zeewolde 14:00-16:00 uur
Dinsdag 11 juni Almere 09:00-11:00 uur
Donderdag 13 juni Emmeloord 15:00-17:00 uur
Donderdag 13 juni Emmeloord 19:30-21:30 uur (speciaal voor sportverenigingen)
Maandag 17 juni Urk 09:00-11:00 uur
Maandag 24 juni Urk (vervolg van 17 juni) 09:00-12:00 uur

Bent u er bij?

Iedere bijeenkomst is speciaal georganiseerd voor ondernemers en duurt ongeveer twee uur. Na afloop is er voldoende tijd om vragen te stellen. Geïnteresseerde introducés zijn ook van harte welkom! Aanmelden voor een bijeenkomst kan via info@ernon.nl. Wij hanteren een maximale deelname.

Graag tot ziens op een van de informatie- en inspiratiebijeenkomsten!
Namens Energieke Regio en Energie Expertise Centrum Flevoland

“Alle organisaties die vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar verbruiken, zijn verplicht gesteld om energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder door te voeren.”

Aanmelden

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt u geïnformeerd over de informatieplicht en de ondersteuning die Energie Expertisecentrum Flevoland en Stichting Energieke Regio Noord Oost Nederland u kunnen bieden op het gebied van energietransitie. Wat u moet, maar ook wat u niet hoeft.

Bent u er bij? Aanmelden voor een bijeenkomst kan via info@ernon.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.