Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Groene Karavaan geeft inzicht in de verduurzaammogelijkheden van woningen en wooncomplexen; ook voor VvE’s

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van het verduurzamen van de woningen of het appartementencomplex binnen uw VvE? De Groene Karavaan brengt u alle antwoorden letterlijk aan de deur. De groene wagen is een mobiele expositie van groene energiemaatregelen. Experts in de karavaan kunnen aan de hand van de huidige situatie uitleggen wat de beste verduurzamingsoplossingen zijn voor uw VvE. Op zaterdag 3 juli is het rijdende voorlichtingscentrum voor het eerst te zien op het Enter festival bij buurtcentrum Aquamarijn. Hier wordt de karavaan feestelijk geopend. Daarna trekt hij door verschillende wijken in Almere.

Een technische oplossing op maat

Of het nu gaat om energie opwekken, isoleren of verwarmen: de experts in De Groene Karavaan kijken met mee naar oplossingen voor de huidige situaties in een woning of wooncomplex. In de karavaan worden van verschillende oplossingen modellen geëxposeerd, zodat woningbezitters, maar ook Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) deze kunnen zien, horen en aanraken. Laat u informeren en adviseren over de verduurzaammogelijkheden van uw pand en de bijkomende kostenbesparingen van energie. Op het gebied van financiering, haalbaarheid of het beoordelen van een offerte kan EEF u voorzien in een uitgebreider advies en (financiële) ondersteuning.

De Groene Karavaan in uw buurt

De Groene Karavaan is een initiatief van Woningabonnement Almere (WOAB) en Next Generation Woning en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en de gemeente Almere. Kijk op www.degroenekaravaan.nl om te zien wanneer de karavaan in de buurt is. Wilt u de karavaan op uw eigen duurzame buurtactiviteit of festival? Neem dan contact op met info@degroenenkaravaan.nl

Ondersteuning voor VvE

Denkt uw VvE ook na over verduurzaming of de aanleg van zonnepanelen? EEF denkt graag met u mee en helpt u met advies en financiering. Neem contact met ons op via 085 4000 300 of stuur een mail naar info@eef-flevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.