Zoek
Sluit dit zoekvak.

DE-on Flevoland aanwezig bij BKL Energie Congres

Tijdens het BKL Energie Congres op dinsdag 15 oktober 2019 krijgen de leden van Bedrijfskring Lelystad alles te weten over duurzame energie en hoe zij dit zélf kunnen ontwikkelen. DE-on is aanwezig tijdens het congres en geeft samen met energieadviesbureau Enodes een workshop.

Van 15.00 tot 18.00 uur zijn er in de Maxima-centrale verschillende workshops te volgen over de kansen, mogelijkheden en verplichtingen als het gaat om (duurzame) energie.

Workshop ‘Vastgoed verduurzamen, wat kan en wat moet’

Tijdens deze workshop laten Hage de Vries van DE-on Flevoland en Sylvain van Ligtenberg van Enodes BKL leden zien hoe zij hun bedrijfspand het beste kunnen verduurzamen. Welke instrumenten er beschikbaar zijn en wat de wettelijke verplichtingen zijn. De ontwikkeling in het verduurzamen van vastgoed gaan snel. Niet alleen in technisch opzicht is er veel mogelijk, ook blijkt dat de businesscase van veel projecten positief uitvalt. Ook op wetgevend gebied gaat het hard. We kennen de EML (erkende maatregelen die verplicht zijn uit te voeren) en daarnaast wil Nederland aardgasvrij worden. Wat zijn de consequenties voor ondernemers en hoe kunnen zij dit laten onderzoeken en financieren?

Programma
  • 14.45 uur: Inloop
  • 15.00 uur: Start en opening
  • 16.40 uur: Gezamenlijke afsluiting
  • 17.00 uur: Start netwerkborrel
  • 18.00 uur: Einde
Aanmelden

Aanmelden kan alleen nog via een mailtje naar info@bedrijfskring.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.