Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzaam advies en ondersteuning voor Lambri Woods Panels uit Lelystad

Familiebedrijf Lambri Woods Panels uit Lelystad maakt al bijna zestig jaar gefineerd houtenplafond-systemen voor de internationale utiliteitsbouw. Het bedrijf wil zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden voor een betere wereld voor de volgende generaties en verbruikt dan ook nagenoeg geen gas. De hulp van DE-on is ingeschakeld om mee te kijken naar de haalbaarheid van de huidige plannen om verder te verduurzamen.

Er zit een warmte/koude-opslagsysteem (WKO) in de bodem met een warmtepomp. Hiermee kan er CO2-vrij verwarmd én gekoeld worden. DE-on is door Lambri Woods gevraagd te helpen zoeken naar geschikte partijen voor het aanvragen van offertes om de huidige WKO-installatie te laten doorrekenen. Om deze installatie uit te kunnen breiden is er namelijk eerst onderzoek nodig.

Goede sparringpartner

Erwin Ketelaar, adviseur van de directie: “Ook zijn we al een tijdje bezig met uit te zoeken, hoe we zonnepanelen kunnen plaatsen. In dit project stuiten we op flink wat hindernissen. Toch wil ik iedereen aanraden te verduurzamen. DE-on is in dat verband een goede sparringpartner en heeft ons geholpen met het maken van de juiste keuzes voor diverse duurzame maatregelen. Zijn er ondernemers met vragen, dan mogen die ons altijd bellen.”

Ook advies nodig voor uw duurzame energieproject?

Wilt u net als Lambri Woods Panels ook gebruik maken van het onafhankelijke advies van DE-on Flevoland bij het verduurzamen van uw onderneming? Of heeft u financiering nodig? Neem dan contact met ons op: 085 4000 300 of info@deonflevoland.nl. Wij helpen u graag!

Bron foto: Lambri Woods.
Artikel ook verschenen in Almere Lifestyle Magazine.

Ontwikkelen, realiseren en financieren

Het doel van DE-on is het versnellen van de energietransitie in Flevoland. Hiervoor heeft de provincie ons 7,5 miljoen euro geleend. Als onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk of commercieel belang helpen wij ondernemers en instellingen in Flevoland om duurzame energieprojecten en energiebesparingsprojecten te ontwikkelen, te realiseren en te financieren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.