Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Duurzame ondernemers aan het woord

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is een initiatief van de provincie Flevoland om de energietransitie te versnellen. Wij helpen ondernemers en instellingen bij de voorbereiding, financiering en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten zoals zonne-energie, ledverlichting, aardwarmte, biomassa en biogas. Hoe we dat gedaan hebben vertellen onze klanten zelf!

Wie zijn we? Wat doen we? En vooral: aan wat voor een prachtige duurzame projecten werken wij? In deze video’s is een speciale rol weggelegd voor een aantal van onze klanten: Kevin van Drumpt, Patrick Vos en Rob Ketelaar.

EEF is er voor bedrijven, scholen, sportverenigingen, VVE’s, overheden en coöperaties. Met een team van onafhankelijke adviseurs helpen wij met:

  • Advies en praktische kennis
  • Financieringen vanaf kleine bedragen tot 1,5 miljoen euro
  • Én een sterk netwerk in de duurzame energiesector

Kunt u hulp gebruiken?

Bent u bezig met een duurzaam energie- of energiebesparingsproject en kunt u hulp gebruiken of bent u geïnteresseerd in financiering? Wat uw vraag ook is. Wij staan voor u klaar! Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 4000 300 of te e-mailen naar info@eef-flevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.