Zoek
Sluit dit zoekvak.

EEF draagt bij aan duurzame nieuwbouw voor logistiek dienstverlener Mulder Groep B.V.

Begin dit jaar is allround logistiek dienstverlener Mulder Groep B.V. begonnen met de bouw van een nieuwe opslag- en expeditiehal. Aanleiding hiervoor is een toenemende vraag vanuit de markt. Het was de wens vanuit Mulder Groep om de nieuwbouw zo energiebesparend en milieuvriendelijk mogelijk te maken. Door middel van een maatwerk financiering heeft Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) kunnen bijdragen aan de realisatie van de nieuwbouw opslag- en expeditiehal.

De expeditiehal moet inzetbaar zijn voor zowel transportwerkzaamheden als opslagwerkzaamheden. Voor de transportwerkzaamheden is er gekozen om het gekoelde gedeelte van de nieuwbouw hal te voorzien van een CO2 koelinstallatie en isolatie. Ten opzichte van traditionele koelinstallaties is een CO2 koelinstallatie energiezuiniger en milieuvriendelijker. In de opslaghallen en expeditieruimtes is ledverlichting geplaatst in combinatie met bewegingssensoren voor een minimale energieverbruik. Met deze verduurzamingen draagt Mulder Groep B.V. bij aan het versnellen van de energietransitie in de provincie Flevoland.

EEF helpt u graag!

Heeft u financiering nodig voor uw duurzame energie- en energiebesparingsproject? EEF heeft een financieringsoplossing voor elk project. Ga voor meer informatie naar onze site.  Of neem vrijblijvend contact met ons op: 085 – 4000 300 of info@eef-flevoland.nl om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag! Samen maken wij Flevoland duurzaam.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.