Zoek
Sluit dit zoekvak.

EEF financiert

Voor elk project een financieringsoplossing

Financiering nodig voor jouw duurzame energie- en energiebesparingsproject? EEF helpt je graag!

Er komt veel kijken bij het financieren van een duurzaam energie- of energiebesparingsproject. Welke vormen zijn er? Hoe zit het bijvoorbeeld met de kosten in de onderzoeksfase? Zijn er subsidies waar ik recht op heb? 

De genoemde condities zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

EEF financiert jouw duurzame project

Dat doen we vanaf het prille begin. Met onze verduurzamingsvoucher financieren wij de investeringen in de voorbereidingsfase die nodig zijn om je project van de grond te krijgen.

Ook in de bouw- en exploitatiefase kun je op ons rekenen. Voor zonnepanelen, laadpalen, ledverlichting, HR++ glas, warmtepompen, isolatie en warmte-koudeopslaginstallaties hebben wij standaard financiering.

Voor grootschalige projecten in zonne-energie, biomassa & biogas, duurzame warmte, waterstof, energiebesparing of geothermie kunnen we een maatwerk financiering aanbieden.

Goed om te weten: wij financieren grote én kleine projecten.

Standaard financiering

Speciaal voor projecten zoals zonnepanelen, laadpalen, ledverlichting, HR++ glas, warmtepompen, isolatie en Warmte-/koudeopslag installaties.

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.

Maatwerk financiering

Speciaal voor grootschalige projecten met toepassing van zonne-energie, investering in energiebesparing, warmtepompen of aardwarmte.

We financieren grootschalige projecten in zonne-energie, energiebesparing of geothermie. Omdat EEF geen subsidie verstrekt, moet het project financieel solide zijn. Bovendien is er altijd sprake van cofinanciering. De vorm waarin EEF meefinanciert, is dan ook per project verschillend, evenals de voorwaarden.
Grote financieringen vragen om maatwerk. Neem daarom contact met ons op.

Verduurzamingsvoucher

Met de verduurzamingsvoucher kun je investeringen in de voorbereidingsfase financieren.

Denk aan het doorrekenen van een dakconstructie voor het plaatsen van zonnepanelen of het laten uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek. EEF kan helpen door een deel van deze kosten te financieren. De verstrekte financiering is terugbetaalbaar met een risico-opslag wanneer er daadwerkelijk geïnvesteerd wordt.

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.

De genoemde condities zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Partners waarmee wij samen werken

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.