Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk financiering

Financiering vanaf
75.000 euro

Financiering vanaf 75.000 euro nodig voor jouw duurzame energie- en energiebesparingsproject? Vraag de maatwerk financiering aan.

Goed om te weten: EEF verstrekt geen subsidie. Jouw project moet dus financieel gezond zijn. Bovendien is er altijd sprake van cofinanciering. De vorm waarin EEF meefinanciert, is dan ook per project verschillend, net als de voorwaarden. Grote financieringen vragen om maatwerk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom investeren in duurzame energie- en energiebesparing?

Duurzame energie- en energiebesparing is erg interessant voor ondernemers en instellingen. Het nemen van de juiste duurzaamheidsmaatregelen resulteert in een lagere CO2 uitstoot, lagere exploitatiekosten en een duurzame uitstraling van jouw bedrijf.

Voor wie is de maatwerk financiering?

Voor alle ondernemers en instellingen die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie. Denk hierbij aan het laten installeren van zonnepanelen, een warmtepompinstallatie of een energiezuinig ledverlichtingssysteem.

Wat kan de maatwerk financiering voor mij betekenen?

De hoge aanvangsinvestering van duurzame energieprojecten is vaak een drempel voor ondernemers. Wij verstrekken leningen om deze drempel verlagen en meer ondernemers de kans te bieden om een duurzaam energieproject te ontwikkelen.

Wat zijn de voorwaarden?

De maatwerk financiering bedraagt minimaal €75.000,- en maximaal €1.000.000,-, tot 80 procent van de begroting of tot 75 procent van het eigen vermogen. Rente vanaf 3,25%. Looptijd is afhankelijk van de business case.

Maatwerk financiering aanvragen

Grote financieringen vragen om maatwerk. Neem daarom contact met ons op.

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.