Zoek
Sluit dit zoekvak.

Standaard financiering

Financiering tot 75.000 euro

Financiering tot 75.000 euro nodig voor jouw duurzame energie- en energiebesparingsproject? Vraag de standaard financiering aan.

Waarom investeren in duurzame energie- en energiebesparing?

Duurzame energie- en energiebesparing is erg interessant voor organisaties en instellingen. Het nemen van de juiste duurzaamheidsmaatregelen resulteert in minder CO2 uitstoot, lagere exploitatiekosten en een duurzame uitstraling van uw bedrijf.

Voor wie is de standaard financiering?

Voor alle ondernemers en instellingen die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie. Denk hierbij aan het laten installeren van zonnepanelen, een warmtepompinstallatie of een energiezuinig ledverlichtingssysteem.

Wat kan de standaard financiering voor mij betekenen?

Banken zijn over het algemeen geïnteresseerd in het financieren van grote duurzame energieprojecten. Om ook kleine projecten de kans de bieden hun duurzame energieproject te ontwikkelen, stelt EEF de standaard financiering beschikbaar.

Wat zijn de voorwaarden?

Energie Expertisecentrum Flevoland verstrekt financieringen op de offerte van het door jouw gekozen installatiebedrijf. De standaard financiering bedraagt minimaal 5.000 en maximaal 75.000 euro, tot 75 procent van de begroting. De rente is vanaf 3,25 procent en een snelle behandeling/uitkering. De looptijd is afhankelijk van de businesscase (5 tot 7 jaar).

Hoe vraag ik de standaard financiering aan?

Dat doe je slechts in vier eenvoudige stappen:

Standaard financiering aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om het project met je door te spreken. Hierna beoordelen wij je aanvraag. Bij een positieve uitkomst ontvang je van ons direct een financieringsovereenkomst. Die hoef je dan alleen nog te ondertekenen en je project kan van start.

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.