Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energie Expertisecentrum Flevoland in de gemeente Dronten officieel geopend door wethouder Ton van Amerongen

Spreekuur voor onafhankelijk duurzaam energieadvies voor bedrijven en groepen particulieren in de gemeente Dronten
Wethouder milieu, duurzaamheid en energie, de heer Ton van Amerongen van de gemeente Dronten heeft vandaag het spreekuur van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) voor ondernemers in gemeente officieel geopend. Dit spreekuur is een aanvulling op het al bestaande energieloket voor particulieren van de Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF).

Ondernemers kunnen bij het spreekuur van Energie Expertisecentrum terecht voor praktische handreikingen en concrete tips hoe zij geld kunt verdienen aan energiebesparing en duurzame energie én hoe zij daarbij op een gemakkelijke manier zonnepanelen op hun bedrijfsdak kunt realiseren. De wethouder is enthousiast over het spreekuur:

“Voor ondernemers is energie vaak een grote kostenpost. Zij willen wel energiebesparende maatregelen nemen, maar weten niet hoe en waar te beginnen. Het spreekuur van Energie Expertisecentrum Flevoland biedt hiervoor uitkomst. Als gemeente stimuleren wij deze initiatieven van harte. Samen werken we naar een duurzame toekomst voor onze gemeente!” 

Hage de Vries, directeur van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF):

Met praktische kennis, capaciteit en financiële middelen ondersteunen wij bedrijven en instellingen in de gemeente Dronten bij de ontwikkeling en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Ik ben blij dat het spreekuur nu officieel is geopend en we samen met ondernemers grote stappen kunnen gaan zetten in de gemeente. Drontse ondernemers kunnen vanaf nu met al hun vragen bij ons terecht. Samen nemen we de benodigde stappen om tot realisatie van een duurzaam project over te gaan. De koffie staat klaar!”

Over EEF

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF), onderdeel van de Duurzame Energie en Ontwikkelmaatschappij Flevoland (DE-on), is hét centrum waar kennis en ervaring voor succesvolle energiemaatregelen samen komen. Onze doelstelling? Het zo snel én soepel mogelijk realiseren van uw project! Het EEF biedt u:

  • Gratis kennis en expertise, aangeboden via een online platform, kennissessies én spreekuren in uw gemeente;
  • Onafhankelijke ondersteuning bij de uitvoering van uw project;
  • Voorfinanciering van de ontwikkelkosten.
Openingstijden energieloket

Woensdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur
Donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Adres: Energieloket Dronten (De Reling 5)

Foto: © Fotostudio Wierd

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.