Zoek
Sluit dit zoekvak.

EEF helpt

Waar begin je?

Je wilt je pand verduurzamen en zo energie besparen. Maar waar begin je? Hoe zit het met eventuele subsidies en vergunningen? Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw plannen om te verduurzamen en energie te besparen?  Weet dan dat EEF de kennis, mankracht én het netwerk heeft om jou hierbij te helpen.

Ondersteuning

Wij brengen onze eigen (onafhankelijke) kennis en ervaring in én helpen jou met het vinden van de juiste partners om uw duurzame project écht van de grond te krijgen.

Energieprijzen

We helpen ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland bij de ontwikkeling en realisatie van hun duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. EEF adviseert je ook graag hoe je het beste inspeelt op de huidige energieprijzen.

Energieplan

Energie besparen is helemaal niet moeilijk. Zelfs de kleinste maatregelen kunnen effectief zijn en hoeven niet veel te kosten. EEF brengt je graag in verbinding met partijen die een energiescan voor je kan uitvoeren. Kun je geen (geschikte) partij vinden om de energiescan uit te voeren? Met het EEF energieplan krijg je een volledige inventarisatie van al jouw energiebesparingsmogelijkheden. En dat niet alleen, je ontvangt ook een verduurzamingsplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Partners waarmee wij samen werken

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.