Energieplan

Besparen op je pand?  Makkelijker dan je denkt!

Meld je aan voor het EEF energieplan. Je krijgt direct inzicht in alle mogelijkheden om energie te besparen én je ontvangt een verduurzamingsplan. EEF helpt je vooruit.

Energie besparen is helemaal niet moeilijk. Zelfs de kleinste maatregelen kunnen effectief zijn en hoeven niet veel te kosten. EEF brengt je graag in verbinding met partijen die een energiescan voor je kan uitvoeren. Kun je geen (geschikte) partij vinden om de energiescan uit te voeren? Met het EEF energieplan krijg je een volledige inventarisatie van al jouw energiebesparingsmogelijkheden. En dat niet alleen, je ontvangt ook een verduurzamingsplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Het EEF Energieplan

Hoe werkt het?

De eerste stap naar verduurzaming is het maken van een energieplan. Hiermee heb je makkelijk en kosteloos inzichtelijk hoe je energie en dus geld bespaart. Toegespitst op jouw situatie en wensen. Het energieplan is de basis voor het verduurzamingsplan. EEF helpt je graag met het uitvoeren van je plannen.

Inventarisatie

We komen bij je langs om een scan van het hele pand te maken. Zo zien we direct waar je energie kunt besparen. We inventariseren wensen die aandacht vragen, zoals tochtplekken op de ramen of vochtplekken op de muur.

Plan

Nu alles in kaart is gebracht, is het tijd voor het maken van een verduurzamingsplan. We houden hierbij rekening met gepland onderhoud en met de financiële kant. Welke ruimte is er om te investeren en wanneer moet dit zijn terugverdiend?

Uitvoering

Wij helpen je ook om de energiebesparende maatregelen in de praktijk te brengen. Heb je al een energieplan? Ook dan helpen we je graag!

“Uit de energiescan bleek dat de verwarming helemaal niet goed stond afgesteld. Dat is dus direct aangepast, waardoor de klant direct ging besparen. Zonder ook maar één investering daalden de energiekosten zo met 10 procent! Zo simpel kan het zijn.”

Erik van Marrewijk – Adviseur EEF

Wat kost het?

Energieplan ‘Zilver’

Energieplan Zilver kost 1198 euro (exclusief btw). Je weet hoe je kunt besparen en welke maatregelen hiervoor nodig zijn.

Je betaalt in eerste instantie de helft van het bedrag. Het restant betaal je als uit de inventarisatie blijkt dat je ook daadwerkelijk kunt besparen. Zo betaal je de helft van de kosten uit de besparing die je doet!

Energieplan ‘Goud’

Energieplan Goud kost 2499 euro (exclusief btw) en is met name bedoeld voor grotere en meer complexere gebouwen en processen. Dit vraagt namelijk om een uitgebreidere inventarisatie en advies.

Je betaalt in eerste instantie de helft van het bedrag. Het restant betaal je als uit de inventarisatie blijkt dat je ook daadwerkelijk kunt besparen. Zo betaal je de helft van de kosten uit de besparing die je doet!

Ja, ik wil besparen en meld me aan voor het EEF Energieplan!

Laat je telefoonnummer achter en we plannen een afspraak met je.