Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ondersteuning

Praktisch en doelgericht

Ondersteuning

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) biedt kennis en ondersteuning bij uw duurzame energie- en energiebesparingsproject.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over jouw duurzame energie- en energiebesparingsprojecten, en voor expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze energie-experts komen graag naar je toe om de mogelijkheden voor jouw duurzame energie- of energiebesparingsproject te bespreken en aan de slag te gaan.

Met jouw organisatie kun je veel bereiken met duurzame energie. Maar waar begin je? Welke financiële voordelen zijn er te behalen? Hoe voldoe je aan de informatieplicht die per 1 juli 2019 geldt? En hoe ga je bijvoorbeeld om met een langdurig vergunningentraject? EEF heeft de kennis, mankracht én het netwerk om je hierbij te helpen!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kennisbank

In onze kennisbank vind je praktische informatie en handige templates over het ontwikkelen, financieren en verwezenlijken van duurzame energie(besparings)projecten overzichtelijk bij elkaar.

In onze kennisbank vind je alle informatie om van jouw project een succes te maken. Of het nu gaat om zonnepanelen, capaciteitsproblemen op het elektriciteitsnet (netcongestie) of waterstof. Laat je inspireren!

Partners waarmee wij samen werken

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.