Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een energiek en duurzaam 2020!

Een update van DE-on, januari 2020

Allereerst wens ik u namens het hele team van DE-on Flevoland een energiek en duurzaam 2020! We kijken er naar uit om ook in het nieuwe jaar weer veel ondernemers te mogen helpen verduurzamen.

Dat Flevoland een stevige bijdrage levert aan de energieopgave staat buiten kijf. De Provincie gaat namelijk 13,5 procent van de duurzame energie opwekken die in 2030 nodig is om de afspraken uit het Klimaatakkoord na te komen. Dat staat in de Startnotitie Regionale Energie Strategie Flevoland (RES Flevoland). Hierin wordt uitgewerkt hoe de regio gaat bijdragen om de CO2-uitstoot in 2030 te halveren en in 2050 nagenoeg te laten verdwijnen.

Ook bij DE-on zien wij de afgelopen maanden een toename in financieringsaanvragen en in actieve ondernemers die bezig zijn met het onderzoeken van de mogelijkheden voor duurzame energie en energiebesparing. Op onze vernieuwde website kunt u een aantal van deze mooie projecten terug vinden. En ook in deze nieuwsbrief lichten we er een aantal uit. Verder vindt u informatie over de Gemeente Almere en WOAB die bestaande woningen energiezuiniger gaan maken.

Samen versnellen we de energietransitie in Flevoland. Doet u mee?

Met vriendelijke groet,

Willem Enklaar | Directeur DE-on
info@deonflevoland.nl | 085 4000 300

Inschrijven e-mailnieuwsbrief DE-on

Wilt u ook op de hoogte blijven DE-on? Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met updates over de duurzame energie- en energiebesparingsprojecten die wij helpen financieren. U kunt zich hier inschrijven voor de e-mailnieuwsbrief.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.