Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energielening Flevoland verstrekt lening aan Polder Staalproducties in Emmeloord voor LED verlichting in bedrijfshallen

Polder Staalproducties, gespecialiseerd in de bewerking van staal, is toeleverancier voor metalen onderdelen en mechanische modules voor de industrie in Europa. Het bedrijf wil verduurzamen en heeft daarom gekozen voor het plaatsen van LED verlichting van Dutch LED Projects in haar bedrijfshallen in Emmeloord. Stichting DE-on heeft een deel van de investering in deze LED verlichting gefinancierd.

Alle bestaande TL verlichting in de vijf hallen van de staalleverancier in Emmeloord wordt vervangen door LED verlichting. Hiermee wordt een jaarlijkse besparing van 119.951 kWh gerealiseerd, wat gelijk staat aan een uitstoot van 44 ton CO2  en een gemiddelde besparing van bijna 10.000 euro per jaar.

Auke Sjoerd Tolsma, directeur Polder Staalproducties B.V.:

Met het overstappen naar LED verlichting in onze bedrijfshallen, kunnen we een enorme energiebesparing realiseren. De terugverdientijd van de investering is voor ons ongeveer vier jaar, wat het heel aantrekkelijk maakt om over te stappen op deze duurzame variant. Ik ben er trots op dat we deze stappen kunnen zetten.”

Financiële ondersteuning voor ondernemers en mkb’ers

De Energielening Flevoland is een product van de Duurzame Energie- en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (DE-on), een initiatief van de Provincie Flevoland om de energietransitie in Flevoland te versnellen. Het biedt financiële ondersteuning voor ondernemers en mkb’ers in de provincie die willen investeren in duurzame energie en energiebesparing. De helft van de investering van het LED-project bij Polder Staalproducties is door DE-on gefinancierd.

Willem Enklaar, directeur DE-on:

“We zijn blij dat wij op deze manier Polder Staalproducties kunnen helpen hun duurzame ambities te verwezenlijken. De energiebesparing is aanzienlijk! We streven er dan ook naar dat nog vele ondernemers in de provincie Flevoland gaan volgen.”

Ook financiering voor uw duurzame project nodig?

De hoge aanvangsinvestering van duurzame energieprojecten is vaak een drempel voor organisaties en mkb’ers. Met de Energielening Flevoland verstrekt DE-on leningen om deze drempel verlagen en meer organisaties en mkb’ers in de provincie de kans bieden om een duurzaam energieproject te ontwikkelen.

Vraag vandaag nog uw energielening aan! Regel in slechts vier simpele stappen in korte tijd de financiering van uw duurzame-energie of energiebesparing project op http://energieleningflevoland.nl/

Foto header: Polder Staalproducties.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.