Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Hulp of een financiering kan nét dat duwtje in de rug zijn’ 

De broers Johannes en Jan Hakvoort van Hoekstra Installaties op Urk zijn ervan overtuigd dat de betrokken en transparante manier waarop zij werken, belangrijke redenen zijn voor klanten om voor hun bedrijf te kiezen. ‘En juist die betrokkenheid waarderen we ook zo van Energie Experticecentrum Flevoland (EEF). Daarom verwijzen we ondernemers die energie willen besparen graag naar EEF door’, zegt Johannes. 

Hoekstra Installatie richt zich op het uitvoeren van elektrotechnische installatieopdrachten. Daarnaast is het bedrijf onder andere gespecialiseerd in brandontruiming, inbraakpreventie, intercom- en camerasystemen, het installeren van domotica en plaatsen ze zonnepanelen en autolaadpalen. 

 Zonnepanelen en ledverlichting 

Duurzaamheid en energiebesparing zijn voor de broers, die het bedrijf 4 jaar geleden overnamen, belangrijke thema’s. ‘Als installatiebureau geven wij advies over het leggen van zonnepanelen of het plaatsen van bijvoorbeeld ledverlichting. Dit doen we aan particulieren, maar ook aan ondernemers. Als het gaat om ondernemers ondernemers,  verwijzen we graag door naar EEF. EEF heeft veel expertise in huis en de organisatie biedt interessante financieringen, die voor sommige ondernemers nét dat duwtje in de rug kunnen zijn.’ 

‘Het mooie van de aanpak van EEF is, dat ze je gewoon vertellen wat de mogelijkheden zijn. Ze denken met je mee en bieden hulp. Je bepaalt zelf of het interessant voor je is’, legt hij uit. ‘De belangrijkste vraag van ondernemers? Wat levert de investering me op de lange termijn op? EEF denkt hierin mee.’ 

‘Wij informeren onze klanten en brengen hen in contact met de relatiemanagers van EEF. Met de boodschap: je kunt altijd een belletje doen. We bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en merken dat een gesprek met EEF veelal wordt gewaardeerd’, besluit Johannes positief. 

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.