Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kom naar een van onze Energie Inloop Spreekuren

Spreekuur voor onafhankelijk duurzaam energieadvies voor bedrijven en groepen particulieren
Met uw organisatie kunt u veel bereiken op het gebied van verduurzaming. Maar waar begint u? Welke financiële voordelen zijn er te behalen? En hoe voldoet u aan de Informatieplicht die per 1 juli 2019 geldt? Ga in gesprek met DE-on tijdens het Energie Inloop Spreekuur in uw gemeente; wij helpen u graag verder.

Met praktische kennis, capaciteit én financiële middelen ondersteunen wij bedrijven en instellingen bij de ontwikkeling en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten om zo de energietransitie in de gemeente én de provincie te versnellen. Ondernemers in de gemeentes Lelystad, Almere en Dronten kunnen met hun vragen terecht bij een van de Energie Inloop Spreekuren en de benodigde stappen ondernemen om tot realisatie van een duurzaam project over te gaan.

Kom naar een van onze Energie Inloop Spreekuren op:

Dinsdag van 10.00 – 16.30 in Lelystad (Duurzaamheidswinkel; Stadhuisplein 51) Contactpersoon: Karen Friele.
Woensdag van 11.00 – 14.00 in Almere (Nieuwe bibliotheek, Stadhuisplein 101) Contactpersoon: Martine Niezink.
Donderdag van 14.00 – 17.00 in Dronten (Winkel energieloket Dronten, De Reling 5) Contactpersoon: Peter Klein Heerenbrink.

Bron foto: Provincie Flevoland

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.