Zoek
Sluit dit zoekvak.

EEF en FEA organiseren Kenniscafé Verduurzaming voor ondernemers en instellingen

Op dinsdag 9 november organiseerden we samen met de FEA het online Kenniscafé Verduurzamen voor ondernemers en instellingen. Een inspirerende middag waarin we ondernemers en instellingen graag meenemen hoe wij kunnen helpen om duurzame energieprojecten te ontwikkelen, te realiseren én te financieren.

Programma

Het Kenniscafé gaat over de ondersteuning van gemeenten, instellingen, ondernemers groot en klein en georganiseerden, zoals een energiecoöperatie. De volgende onderdelen komen aan bod in het programma:

  • Welkom
  • Wie is EEF en wat doen we
  • Wat EEF voor u kan betekenen
  • Onze adviseurs stellen zich voor en laten hun werkgebieden zien
  • Welke stappen moet u zetten om te verduurzamen
  • Ervaringsverhalen uit de praktijk
  • Afsluiting

Terugkijken

Heeft u de uitzending gemist? Kijk het Kenniscafé Verduurzamen voor ondernemers en instellingen dan hier terug:

Alle expertise over verduurzaming

Het EEF levert u alle expertise over verduurzaming van uw onderneming. Wij helpen u bij het maken van een business case over bijvoorbeeld zonnepanelen, kijken met u mee naar uw huidige aansluiting etc. U kunt tijdens de FEA Kenniscafé bijeenkomst alle vragen stellen die u wilt om informatie te krijgen over energie besparen en opwekken. Mocht u besluiten om maatregelen te gaan nemen, dan kunnen wij u helpen met een passende financiering. Wij zijn volstrekt onafhankelijk en door de provincie Flevoland in het leven geroepen om ondernemers zoals u, non-profit organisaties, verenigingen en energiecoöperaties in Flevoland te helpen met hun energieambities.

Samenwerken en inspireren door FEA

In 2050 moeten we CO2-neutraal zijn, ook in Flevoland. Deze landelijke ambitie kan alleen gerealiseerd worden als er voldoende maatschappelijk draagvlak is en intensief samengewerkt wordt aan de energietransitie. Om dit draagvlak te creëren, is de Flevolandse Energieagenda (FEA) in het leven geroepen. Dit netwerk richt zich op het mobiliseren en ondersteunen van organisaties bij de ontwikkeling van kennis en projecten.

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is partner van de FEA. De ambitie van de partners uit het netwerk Flevolandse Energieagenda is om een goede bijdrage leveren aan de landelijke doelstellingen voor CO2-reductie. Dit doen zij onder andere door het opstellen van een Regionale Energie Strategie. FEA wil gebruik maken van de kracht en kansen van Flevoland. Iedere partner doet dit op op zijn eigen manier en op eigen tempo.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.