Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinderboerderij Emmelerbos

Advies bij de ontwikkeling van een zonne-PV-systeem met 65 zonnepanelen op het dak van de kinderboerderij in Emmeloord.

17 kWp
Vermogen
Hulp en
ondersteuning
in 2019
Uitgevoerd

Kinderboerderij Emmelerbos in de gemeente Noordoostpolder wil haar eigen stroom opwekken. Op de daken van de kinderboerderij in Emmeloord zijn daarom zonnepanelen geplaatst waarmee per jaar zo’n 18.000 KWh duurzame stroom opgewekt kan worden.

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft onder andere het bestuur van de kinderboerderij geholpen met het beoordelen van de business case en het beoordelen van de drie door Emmelerbos aangevraagde offertes van PV-installateurs. Samen is de beste en meest voordelige optie uitgekozen én heeft EEF advies uitgebracht over het verdere traject.

Foto: Hans Veenhuis.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!