Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kinderboerderij Emmelerbos in Emmeloord krijgt zonnepanelen

Kinderboerderij Emmelerbos in de gemeente Noordoostpolder wil haar eigen stroom op gaan wekken. Op de daken van de kinderboerderij in Emmeloord worden daarom zonnepanelen gelegd waarmee per jaar zo’n 18.000 KWh duurzame stroom opgewekt kan worden.

DE-on heeft het bestuur van de kinderboerderij geholpen met het beoordelen van de drie door Emmelerbos aangevraagde offertes van PV-installateurs. Samen is de beste en meest voordelige optie uitgekozen én heeft DE-on advies uitgebracht over het verdere traject.

Peter Klein Heerenbrink, adviseur projectontwikkeling bij DE-on: “Wij worden regelmatig door ondernemers benaderd om over hun schouder mee te kijken naar de offertes die zij krijgen van installateurs. Wij geven hen onafhankelijk advies over de beste optie en kunnen hen begeleiden bij de verdere uitvoering van het project.”

65 zonnepanelen

Kinderboerderij Emmelerbos heeft het advies van DE-on opgevolgd en een PV-installateur gekozen. Binnen nu en twee maanden worden de 65 zonnepanelen op de daken geplaatst. Naast de al bestaande warmtepomp die de kinderboerderij reeds in gebruik heeft, wordt Emmelerbos met de zonnepanelen dus nóg duurzamer. Minder CO2-uitstoot; gezonder voor mens én dier!

Ook advies nodig?

Wilt u ook gebruik maken van het onafhankelijke advies van DE-on Flevoland bij uw duurzame energie- en energiebesparingsproject? Neem dan contact met ons op: 085 4000 300 of info@deonflevoland.nl.

Bron foto: Kinderboerderij Emmelerbos

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.