Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe openstellingsronde DUMAVA in september

Ben je eigenaar van een schoolgebouw, kerk of buurthuis én wil je bijdragen aan een duurzamere toekomst? We hebben goed nieuws voor je. Op 18 september gaat de inschrijfronde open voor het aanvragen van DUMAVA.

De subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (DUMAVA) ondersteunt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed, zoals overheidsgebouwen, zorginstellingen en rijksmonumenten, bij het verduurzamen van hun gebouwen.

DUMAVA maakt het financieel aantrekkelijker om duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Je kunt bijvoorbeeld subsidie krijgen voor energieadvies, energielabels, integrale projecten en verduurzamingsmaatregelen. Bovendien kun je jaarlijks een aanvraag indienen tot 2030, waarbij het totale budget maar liefst € 1,9 miljard bedraagt. Deze subsidieregeling geeft je de mogelijkheid om stap voor stap te verduurzamen en tegelijkertijd kosten te besparen op je energieverbruik.

Hoe kan EEF jou helpen?

EEF kan de kosten voor het aanvragen van DUMAVA financieren met een verduurzamingsvoucher. Hierbij betaalt u de kosten inclusief een risico-opslag terug indien de subsidie wordt beschikt. Let op! Aanvragen van DUMAVA kan tot en met 31 december 2024. Vorig jaar was het budget binnen één dag volledig op, dus wees er snel bij.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.