Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NorthSeaFood Holland Urk

Realisatie van een PV-installatie met 1.644 zonnepanelen op het dak van Visverwerkingsbedrijf NorthSeaFood op Urk.

1.644
zonnepanelen
444 kWp
Vermogen
215 ton
CO2 reductie p.j.
238k euro
financiering
Vreemd
vermogen
in 2016
Uitgevoerd

Familiebedrijf NorthSeaFood Holland BV is een producent van diepgevroren visconcepten. Het visverwerkingsbedrijf wil samen met haar partners op een duurzame manier een breed assortiment diepgevroren visproducten van hoge kwaliteit produceren; daar hoort ook een duurzame energievoorziening bij. Door de 1.644 zonnepanelen op het dak, kan NorthSeaFood zichzelf vrijwel geheel van duurzame energie voorzien.

Het project is in 2016 voor de helft gefinancierd vanuit middelen van NorthSeaFood zelf. De andere helft van de financiering is een lening vanuit Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF).

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!