Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ondernemers; wacht niet met investeren in verduurzaming!

Willem Enklaar in de uitzending van Omroep Flevoland

“Ondernemers die overwegen om te investeren in verduurzaming moeten niet wachten. Nu is de tijd om de stap te zetten naar groene energie!” Het is vandaag Groene Energiedag bij Omroep Flevoland. Vanochtend was onze directeur Willem Enklaar dan ook in de studio om te vertellen over de energietransitie in de Provincie Flevoland en hoe DE-on ondernemers kan helpen met het verduurzamen van hun bedrijf.

Flevoland is op dit moment koploper op het gebied van duurzame energie, maar dat hoeft niet koste wat kost zo te blijven. De provincie kan alleen nummer 1 blijven als daarvoor voldoende draagvlak bestaat bij inwoners.

DE-on heeft vorig jaar meer dan honderd Flevolandse ondernemers geadviseerd over duurzame projecten en/of een lening verstrekt om het project uit te kunnen voeren. De tip van Willem Enklaar voor Flevolandse ondernemers? “Wacht niet met verduurzaming, want de businesscase voor groene energie is hartstikke goed. Er zijn allerlei mogelijkheden om financiering te krijgen. Dus: neem de stap!”

Kijk het item met Willem Enklaar hier terug:

Over Green Energy Day

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) organiseert deze themadag om aandacht te vragen voor het feit dat alle groene energie die dit jaar tot nu toe is opgewekt vandaag al is opgebruikt. De NVDE hoopt dat de Green Energy Day ooit op 31 december valt, want dat zou betekenen dat er genoeg duurzame energie wordt opgewekt om een heel jaar mee rond te komen.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.