Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Polder Staal Producties Emmeloord

Vervangen van de bestaande tl-verlichting voor ledverlichting in vijf bedrijfshallen in Emmeloord.

44 ton
CO2 reductie p.j.
21,5k euro
financiering
Standaard
financiering
in 2019
Uitgevoerd

Polder Staal Producties in Emmeloord wil verduurzamen en heeft daarom gekozen voor het plaatsen van ledverlichting in haar bedrijfshallen in Emmeloord. Alle bestaande tl-verlichting in de vijf bedrijfshallen van de staalleverancier in Emmeloord is vervangen door ledverlichting. Hiermee wordt een jaarlijkse besparing van 119.951 kWh gerealiseerd, wat gelijk staat aan een uitstoot van 44 ton CO en een gemiddelde besparing van bijna 10.000 euro per jaar.

De terugverdientijd van de investering is ongeveer vier jaar. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft een deel van de investering in deze ledverlichting gefinancierd middels een Standaard Financiering.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!