Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Polder Staal Producties krijgt ledverlichting in bedrijfshallen

In de bedrijfshallen van Polder Staal Producties in Emmeloord is deze maand door Dutch LED Projects alle tl-verlichting vervangen door ledverlichting. Stichting DE-on heeft een deel van de investering in deze ledverlichting gefinancierd.

Alle bestaande tl-verlichting in de vijf hallen van de staalleverancier in Emmeloord is vervangen door ledverlichting. Hiermee wordt een jaarlijkse besparing van 119.951 kWh gerealiseerd, wat gelijk staat aan een uitstoot van 44 ton CO2  en een gemiddelde besparing van bijna 10.000 euro per jaar.

Auke Sjoerd Tolsma, directeur Polder Staalproducties B.V.:

Met het overstappen naar LED verlichting in onze bedrijfshallen, kunnen we een enorme energiebesparing realiseren. De terugverdientijd van de investering is voor ons ongeveer vier jaar, wat het heel aantrekkelijk maakt om over te stappen op deze duurzame variant. Ik ben er trots op dat we deze stappen kunnen zetten.”

Ook financiering voor uw duurzame project nodig?

De hoge aanvangsinvestering van duurzame energieprojecten is vaak een drempel voor organisaties en mkb’ers. Met de Standaard Financiering verstrekt DE-on leningen om deze drempel verlagen en meer organisaties en mkb’ers in de provincie de kans bieden om een duurzaam energieproject te ontwikkelen.

Vraag vandaag nog uw Standaard Financiering aan! Regel in slechts vier simpele stappen in korte tijd de financiering van uw duurzame-energie of energiebesparing project op http://energieleningflevoland.nl/

Vraag vandaag nog een DE-on Standaard Financiering voor uw project aan!

Regel in slechts vier stappen de financiering van uw duurzame-energie of energiebesparing project.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.