Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samen de energietransitie in Flevoland versnellen

Een update van DE-on, september 2019

Goed nieuws! De Provincie Flevoland heeft toestemming gegeven dat wij de condities van onze financieringen mogen verruimen. Zo kunnen wij een groter gedeelte van de begroting én van het eigen vermogen financieren. DE-on is op deze manier beter in staat om bij elk project een passende financiering te bieden en daarmee nóg gemakkelijker de energietransitie te versnellen.

Op dit moment zijn wij onder andere bezig met de financiering van twee grote duurzame warmteprojecten. Het betreft een geothermieproject in Luttelgeest en een biomassa-installatie in Almere. Beide projecten zijn inmiddels door onze Raad van Toezicht goedgekeurd. Wij hopen binnenkort dan ook de leningen te kunnen verstrekken.

In deze nieuwsbrief geven we verder informatie over onze Ontwikkellening voor ondernemers én laten we zien aan welke mooie duurzame energie- en energiebesparingsprojecten wij momenteel nog meer werken.

Samen versnellen we de energietransitie in Flevoland. Doet u mee?

Met vriendelijke groet,

Willem Enklaar | Directeur DE-on
info@deonflevoland.nl | 085 4000 300

Inschrijven e-mailnieuwsbrief DE-on

Wilt u ook op de hoogte blijven DE-on? Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met updates over de duurzame energie- en energiebesparingsprojecten die wij helpen financieren. U kunt zich hier inschrijven voor de e-mailnieuwsbrief.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.