Zoek
Sluit dit zoekvak.

SDE++-subsidieaanvraag voor diverse Flevolandse bedrijven met verduurzamingsvoucher

In september en oktober van dit jaar heeft EEF verschillende bedrijven in Flevoland geholpen een verduurzamingsslag te maken; met behulp van de EEF verduurzamingsvoucher hebben bijvoorbeeld sportcomplex Het Baken en Varia Vis een aanvraag kunnen doen voor een SDE++-subsidie.

De voucher, ter waarde van €350,- is ingezet om subsidie aan te vragen voor PV-panelen en windturbines.

Een goed begin…

Voor sportcomplex Het Baken in Zeewolde is het niet de eerste keer dat deze subsidie wordt aangevraagd. In 2020 hebben zij al een SDE++-subsidie aangevraagd voor een eerste tranche zonnepanelen (voor 229,5 kWp) en deze is ook toegekend. Nu wil de gemeente ook voor de tweede tranche PV-panelen subsidie aanvragen, om straks beide tranches samen te realiseren.

Vliegende start

Ook Varia Vis op Urk heeft al een vliegende start gemaakt. Op het dak van het pand van de visverwerker is de installateur al begonnen met het realiseren van zonnepanelen. De beschikbaarheid van zo’n installateur is namelijk beperkt in deze tijd. Zodra de subsidie wordt toegekend, begint Varia Vis met het opwekken van zonne-energie, tot een vermogen van 99 kWp.

Verduurzaam mee

Wilt u ook gebruik maken van de EEF verduurzamingsvoucher om bijvoorbeeld een subsidieaanvraag te kunnen doen? Of wilt u meer informatie over de SDE++-subsidie. Neem dan vrijblijvend contact met ons via 085 4000 300 of mail naar info@eef-flevoland.nl. We helpen u graag!

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.