Zoek
Sluit dit zoekvak.

Div. sportverenigingen Noordoostpolder

Energieadvies voor tien accommodaties van sportverenigingen in de gemeente Noordoostpolder.

Hulp en
ondersteuning
Ontwikkellening
in 2020
Uitgevoerd

De interesse in de gemeente Noordoostpolder van sportverenigingen om hun accommodatie te verduurzamen is groot. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft voor tien verenigingen uit de gemeente de mogelijkheden uitgezocht en heeft daarnaast een Ontwikkellening verstrekt, zodat er door een energieadviesbureau energiescans kunnen worden uitgevoerd. Met een energieplan wordt geïnventariseerd hoe de verenigingen energieneutraal kunnen worden en wat de kosten daarvan zijn. Denk aan het installeren van led(veld)verlichting, zonnepanelen en warmtepompen. Zij kunnen hiermee wel 10 tot 20 duizend euro per jaar besparen.

EEF helpt ook bij de uitvoering van de maatregelen; met expertise én financiering.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!