Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Standaard Financiering voor Buytenplaets Suydersee

Het is ons doel om stapje voor stapje naar een duurzaam Flevoland toe te werken. De installatie van zonnepanelen bij camping Buytenplaets Suydersee helpt daarbij. Om dit te kunnen realiseren, verstrekten wij een Standaard Financiering.

Stadscamping Buytenplaets Suydersee ligt op de voormalige bodem van de Zuiderzee in Lelystad, en het biedt bijzondere overnachtingsplekken aan, van ‘gewone’ caravans en tenten tot rioolbuizen en boomhutten. De camping wilde graag zonnepanelen plaatsen, en kwam met die vraag bij ons.

Besparen op de energiekosten

Wij konden een Standaard Financiering verstrekken voor 91 zonnepanelen. Deze brengen samen 36.7 kWh op, waarmee elk jaar 11.000 Kg Co2 wordt bespaard. We zijn blij dat we deze ondernemer konden helpen om duurzamer te worden. Dat past natuurlijk helemaal bij een kleinschalige camping als deze. “Je neemt hier namelijk écht even afstand van de dagelijkse hectiek en komt tot rust op deze groen omzoomde locatie.” – Website Buytenplaets Suydersee

Onze Standaard Financiering

Onze Standaard Financiering is interessant voor bedrijven die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie. De Standaard Financiering bedraagt minimaal € 5.000,- en maximaal € 75.000,-, tot 75% van de begroting. De actuele rente is te vinden op onze pagina over Financieringen. We hanteren een snelle behandeling/uitkering. De looptijd van de financiering is afhankelijk van de betreffende business case, maar uiterlijk 5 tot 10 jaar.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.