Zoek
Sluit dit zoekvak.

EEF verstrekt Standaard Financiering voor een PV-installatie

Het doel van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is om stapje voor stapje naar een duurzaam Flevoland toe te werken. De installatie van zonnepanelen op het dak van een bedrijf in Flevoland helpt daarbij. Om deze PV-installatie én ledverlichting te kunnen installeren, verstrekte EEF een Standaard Financiering.

Besparen op de energiekosten

Het betreffende bedrijf wilde graag van de tl-verlichting af, en er was ook een wens voor een PV-installatie op het dak van het pand. Door tl-verlichting te vervangen voor ledverlichting kan een bedrijf jaarlijks veel energie besparen. Dit is altijd al aantrekkelijk, maar helemaal als de energieprijzen zo hoog zijn als nu. Door de switch naar ledverlichting te combineren met een PV-installatie kunnen bedrijven besparen op de energierekening én worden ze een stukje duurzamer.

Henno van der Roest, adviseur Financiën bij EEF: “Ik vind het mooi dat we met de Standaard Financiering de verduurzaming van ondernemers in Flevoland kunnen ondersteunen.”

Standaard Financiering door EEF

Voor dit bedrijf uit Flevoland heeft EEF een Standaard Financiering beschikbaar gesteld. Deze financiering is interessant voor bedrijven die willen investeren in energiebesparing en/of duurzame energie. De Standaard Financiering bedraagt minimaal € 5.000,- en maximaal € 75.000,-, tot 75% van de begroting. Rente is vanaf 2% en EEF hanteert een snelle behandeling/uitkering. De looptijd van de financiering is afhankelijk van de betreffende business case, maar uiterlijk 5 tot 10 jaar.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.