Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welke stappen zet je als VvE of coöperatie bij zonnepanelen op daken?

Ook VvE en coöperaties hebben te maken met produceren van zonnestroom. Om hen te helpen is er de checklist ‘Zonnepanelen in 12 stappen voor een VvE of coöperatie’. In de checklist leggen we via een handig stappenplan uit waar u op moet letten als u als VvE of coöperatie zonnepanelen op daken wilt installeren. U vindt dit in onze kennisbank.

We helpen u op weg!

Voor het lokaal en gezamenlijk opwekken van hernieuwbare energie is het ook belangrijk om te kijken wat de mogelijkheden van de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE) voor u als VvE of coöperatie zijn. In de checklist op onze kennisbank is daarover nuttige informatie te vinden. Zo leest u daar meer over het opstellen van een business case inclusief een handige doorrekening en informatie over of u dak wel geschikt is. Ook de verzekering en de financiering van zonnepanelen komen ruim aanbod. Verder gaan we in op bouw- en levering van zonnepanelen en administratie en monitoring na levering. Alle informatie die nodig is om u als VvE of coöperatie verder op weg te helpen.

Download de checklist ‘Zonnepanelen in 12 stappen voor een VvE of coöperatie’

Heeft u als VvE of coöperatie vragen over de aanleg van zonnepanelen?

Neem dan contact op Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF). Wij zijn een initiatief van de provincie Flevoland om de u te ondersteunen bij het lokaal en gezamenlijk opwekken van hernieuwbare energie. Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs op 085 4000 300 of stuur een e-mail naar info@eef-flevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.