Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stapsgewijze verduurzamingsaanpak Vaartweg 67 in Lelystad

Aan de Vaartweg 67 in Lelystad zijn sinds augustus 2014 Werkbedrijf Lelystad, Concern voor Werk, de Eduvier Onderwijsgroep en praktijkschool De Steiger gevestigd, die actief samenwerken en mogelijkheden bieden voor de keten van leren, werken en re-integreren.

Het pand aan de Vaartweg is aangekocht door de gemeente Lelystad. Sindsdien is er ieder jaar -samen met installatiebedrijf Van Dorp uit Lelystad- goed gekeken naar de verbetering van het pand en zijn er mooie duurzame keuzes gemaakt, wat terug te zien is in de sterke afname van het gebruik van gas en elektriciteit.

Vaartweg 67 is een prachtig voorbeeld van een stapsgewijze verduurzaming.
Laat u inspireren en download de brochure >>

Kunt u ook hulp gebruiken?

Heeft u vragen, ideeën of een concreet project waarbij u advies van DE-on kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs op 085 4000 300 of stuur een e-mail naar info@deonflevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.