Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opening Energie Expertisecentrum Flevoland in de gemeente Dronten door wethouder Ton van Amerongen

Uitnodiging voor ondernemers in Dronten
Wilt u met uw onderneming energie besparen? Of uw eigen duurzame energie opwekken? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u er de tijd en het geld niet voor?

Op donderdag 20 juni a.s. opent wethouder Ton van Amerongen (milieu- en duurzaamheid) om 14.00 uur het spreekuur van Energie Expertisecentrum Flevoland voor ondernemers in de winkel Energieloket Dronten. Dit spreekuur is een aanvulling op het al bestaande energieloket van de Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) voor particulieren in de gemeente.

Met praktische kennis, capaciteit én financiële middelen ondersteunt Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) bedrijven en instellingen in de gemeente Dronten bij de ontwikkeling en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten om zo de energietransitie in de gemeente én de provincie te versnellen. Ondernemers in de gemeente kunnen met hun vragen terecht bij dit nieuwe spreekuur en de benodigde stappen ondernemen om tot realisatie van een duurzaam project over te gaan.

Graag nodigen wij u, samen met andere ondernemers, van harte uit om op 20 juni aanwezig te zijn. U krijgt onder andere praktische handreikingen en concrete tips hoe u geld kunt verdienen aan energiebesparing en duurzame energie én hoe u daarbij op een gemakkelijke manier zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunt realiseren. U heeft ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts.

14.00 uur
Opening door wethouder Ton van Amerongen

14.15 uur
Introductie ‘Verdienen aan energiebesparing en duurzame energie’

14.45 uur
Introductie ‘Zon op Bedrijfsdaken’

15.30 uur
Vragenronde

De bijeenkomst vindt plaats in de winkel Energieloket Dronten (De Reling 5) en duurt tot ongeveer 16.00 uur. We kijken uit naar uw komst.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@deonflevoland.nl.

Over EEF

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF), onderdeel van de Duurzame Energie en Ontwikkelmaatschappij Flevoland (DE-on), is hét centrum waar kennis en ervaring voor succesvolle energiemaatregelen samen komen. Onze doelstelling? Het zo snel én soepel mogelijk realiseren van uw project! Het EEF biedt u:

  • Gratis kennis en expertise, aangeboden via een online platform, kennissessies én spreekuren in uw gemeente;
  • Onafhankelijke ondersteuning bij de uitvoering van uw project;
  • Voorfinanciering van de ontwikkelkosten.

Wil u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Over Energieloket Dronten

Het Energieloket Dronten geeft onafhankelijk advies over energiebesparing en over het zelf opwekken van energie aan bewoners en bedrijven.  Advies is mogelijk over:

  • Energiebesparing
  • Duurzame energie opwekken
  • Energieneutraal (ver)bouwen
  • Financieringen en subsidies

Bekijk voor meer informatie en de openingstijden van het loket op: www.energieloketflevoland.nl

De bijeenkomst vindt plaats in de winkel Energieloket Dronten (De Reling 5) en duurt tot ongeveer 16.00 uur. We kijken uit naar uw komst.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@deonflevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.