Search
Close this search box.

Vacature: Lid Raad van Toezicht EEF met profiel ‘duurzaam & energie’

Wij zijn het Energie Expertisecentrum Flevoland, kortweg: “EEF”. Wij helpen ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland bij de ontwikkeling en realisatie van hun duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Ons doel? Het versnellen van de energietransitie in Flevoland en daarmee het versterken van de lokale economie. We zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk of commercieel belang. 

De Provincie Flevoland heeft ons voor dit doel ca. 15 miljoen euro ter beschikking gesteld. Naast deze financiële middelen stellen wij onze kennis, expertise en netwerk beschikbaar. Ons team bestaat uit gespecialiseerde en ondernemende energie-experts, beschikbaar gesteld door Stel… Energiedaden. 

De directie van EEF rapporteert aan de driehoofdige Raad van Toezicht (“RvT”) van EEF. Onze RvT is daarnaast raadgevend en adviserend. Ook beslissingen over maatwerk financieringsvoorstellen worden beoordeeld door RvT. In onze RvT combineren we kennis en ervaring op het gebied van duurzame energie met een bedrijfsmatige, financiële en juridische achtergrond. In verband met het rooster van aftreden zoeken wij per 1 mei 2024 een opvolger voor één van de leden van onze RvT. 

Daarom is vacant de functie van: 

Lid Raad van Toezicht EEF met profiel ‘duurzaam & energie’ (v/m) 

Het nieuwe lid van onze RvT heeft ervaring in een publieke of private functie, waarin hij/zij goed zicht en een visie heeft op de praktische implementatie van de energietransitie. Bij voorkeur heeft het nieuwe RvT lid een juridische achtergrond, ervaring in de energiesector, een band met Flevoland, en gevoel voor de governance aspecten van een kleine slagvaardige organisatie als EEF. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is een onkostenvergoeding van toepassing. Onze website is www.eef-flevoland.nl. 

Spreekt deze vacature je aan? Aarzel dan niet om je belangstelling voor 5 januari 2024 kenbaar te maken via info@eef-flevoland.nl.
Voor meer informatie staat Willem Enklaar (directeur EEF, 06 18 19 71 25) je graag te woord. 

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.