Zoek
Sluit dit zoekvak.

DE-on is op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht

Voor de opvolging van een van onze leden van de DE-on Raad van Toezicht zoeken wij een nieuw lid met het profiel ‘duurzaam & energie’. Heb jij een band met Flevoland en gevoel voor de governance aspecten van een kleine slagvaardige organisatie? Dan is deze vacature iets voor jou!

De Provincie Flevoland heeft ons circa 10 miljoen euro ter beschikking gesteld. Naast deze financiële middelen stellen wij onze kennis, kunde en netwerk beschikbaar. Ons team bestaat uit gespecialiseerde en ondernemende consultants, beschikbaar gesteld door ECONNETIC BV.

De directie van DE-on rapporteert aan de driehoofdige Raad van Toezicht (RvT) van DE-on. Onze RvT is daarnaast raadgevend en adviserend. Ook beslissingen over financieringsvoorstellen worden beoordeeld door onze RvT. In onze RvT combineren we kennis en ervaring op het gebied van duurzame energie met een bedrijfsmatige, financiële en juridische achtergrond. In verband met het rooster van aftreden zoeken wij nu een opvolgster voor een van de leden van onze Raad van Toezicht.

Daarom is de functie vacant van:

Lid Raad van Toezicht DE-on met profiel ‘duurzaam & energie’ (v/m)

Het nieuwe lid van onze RvT heeft ervaring in een publieke of private functie, waarin zij goed zicht en een visie heeft op de praktische implementatie van de energietransitie. Bij voorkeur heeft het nieuwe RvT lid een band met Flevoland en gevoel voor de governance aspecten van een kleine slagvaardige organisatie als de onze.

Spreekt deze vacature je aan, aarzel niet om je belangstelling kenbaar te maken voor 15 maart 2020 via sollicitatie@econnetic.nl. Voor meer informatie staan Willem Enklaar (directeur DE-on, 06-18197125) of Hans Schut (RvT lid DE-on, 06-22944735) je graag te woord. Spreekt deze vacature je aan? Aarzel dan niet om je belangstelling kenbaar te maken voor 15 maart 2020 via sollicitatie@econnetic.nl.

RES Flevoland

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.