Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe video online: Wij zijn Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF)

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is een initiatief van de provincie Flevoland om de energietransitie te versnellen. Wij helpen ondernemers en instellingen bij de voorbereiding, financiering en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten zoals zonne-energie, ledverlichting, aardwarmte, biomassa en biogas. Dat mag iedereen weten! Daarom hebben we -in samenwerking met gedeputeerde Jop Fackeldey- een video opgenomen.

Wie zijn we? Wat doen we? En vooral: aan wat voor een prachtige duurzame projecten werken wij? In de video is een speciale rol weggelegd voor een aantal van onze projecten:

EEF is er voor bedrijven, scholen, sportverenigingen, VVE’s, overheden en coöperaties. Met een team van onafhankelijke adviseurs helpen wij met:

  • Advies en praktische kennis
  • Financieringen vanaf kleine bedragen tot 1,5 miljoen euro
  • Én een sterk netwerk in de duurzame energiesector
Kunt u hulp gebruiken?

Bent u bezig met een duurzaam energie- of energiebesparingsproject en kunt u hulp gebruiken of bent u geïnteresseerd in financiering? Wat uw vraag ook is. Wij staan voor u klaar! Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 4000 300 of te e-mailen naar info@eef-flevoland.nl.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.