Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voetbalvereniging Nagele investeert in ledverlichting op trainingsvelden

Op twee trainingsvelden van voetbalvereniging Nagele wordt de huidige veldverlichting volledig vervangen door ledverlichting. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft een deel van de investering in deze ledverlichting gefinancierd.

Door vervanging van de huidige veldverlichting zal VV Nagele aanzienlijk besparen op de jaarlijkse kosten van de geleverde groene elektriciteit. De ledverlichting zorgt er namelijk voor dat de voetbalvereniging minder stroom verbruikt, waardoor kosten worden bespaard en de sport voor de leden betaalbaar blijft.

Shivani Panchoe, Adviseur Projectontwikkeling bij EEF:

“We zijn blij dat wij met onze Standaard Financiering een mooie bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere voetbalvereniging in Nagele. We hopen dat er meer sportverenigingen in de provincie gaan volgen.”

Met de realisatie van de ledverlichting kan de club niet alleen verder groeien, maar is het ook steeds meer klaar voor een energiezuinige toekomst.

Ook financiering voor uw duurzame project nodig?

De hoge aanvangsinvestering van duurzame energieprojecten is vaak een drempel voor organisaties en mkb’ers. Met de Standaard Financiering verstrekt Energie Expertisecentrum Flevoland leningen om deze drempel verlagen en meer organisaties en mkb’ers in de provincie de kans bieden om een duurzaam energieproject te ontwikkelen.

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is een onderdeel van Stichting DE-on Flevoland.

Vraag vandaag nog een DE-on Standaard Financiering voor uw project aan!

Regel in slechts vier stappen de financiering van uw duurzame-energie of energiebesparing project.

Voetbalvereniging Nagele ledverlichting

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.