Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voetbalvereniging Nagele

Ledverlichting op twee trainingsvelden van voetbalvereniging Nagele.

financiering
twee trainingsvelden
in 2020
Uitgevoerd

Op twee trainingsvelden van voetbalvereniging Nagele is de huidige veldverlichting volledig vervangen door ledverlichting. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft een deel van de investering in deze ledverlichting gefinancierd. Door vervanging van de huidige veldverlichting bespaart VV Nagele aanzienlijk op de jaarlijkse kosten van de geleverde groene elektriciteit. De ledverlichting zorgt er namelijk voor dat de voetbalvereniging minder stroom verbruikt, waardoor kosten worden bespaard en de sport voor de leden betaalbaar blijft.

Met de realisatie van de ledverlichting kan de club niet alleen verder groeien, maar is het ook steeds meer klaar voor een energiezuinige toekomst.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!