Zoek
Sluit dit zoekvak.

Willem-Maik van Dalen Swifterbant

Ondersteuning, kennis en expertise voor ruim 1.100 zonnepanelen op twee grote daken van boerderijen in Swifterbant.

1.100
zonnepanelen
Hulp en
ondersteuning
in 2016
Uitgevoerd

Ondernemers Willem-Maik en Miranda van Dalen wilden in 2014 op het dak van twee van hun boerderijen zonnepanelen leggen. Bij de ene boerderij ging dat voorspoedig, bij de tweede was dat lastiger door onder andere de aanwezigheid van asbest. Er was veel extra uitzoekwerk. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft Willem-Maik en Miranda geadviseerd bij alle voorbereidende werkzaamheden. Denk aan het aanvragen van SDE+ subsidie en het opstellen van de businesscase om de zonnepanelen uiteindelijk op de boerderijen te krijgen. Hiermee wilde de bank beide projecten vervolgens graag financieren.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!