Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnepanelen Sportcomplex De Rietlanden officieel in gebruik genomen

Deze zomer worden er 1.410 zonnepanelen geplaatst op twee sporthallen van het sportcomplex de Rietlanden te Lelystad. DE-on zorgt er mede voor dat dit project gerealiseerd wordt. Op vrijdag 21 oktober zijn de zonnepanelen officieel in gebruik genomen.

De initiatiefnemer van het project is DVPN (Duurzaam Vastgoed Partners Nederland). DVPN verzorgt de investering in en exploitatie van energieoplossingen voor gebouwen. In samenwerking met de gebouweigenaar, Sportbedrijf Lelystad, is er een energieonderzoek uitgevoerd voor Sportcomplex De Rietlanden in Lelystad. Een van de geadviseerde maatregelen was het realiseren van een PV-installatie op het dak van het complex.

Hiervoor was een financiering van € 360.000 nodig. Deze investering wordt voor de helft gedragen door DVPN, het resterende deel is afkomstig van een Lening van Stichting DE-on.

Lees hier een artikel uit de Flevopost over het grootste zonnedak in Lelystad.

Het laatste nieuws

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, ideeën of een concreet project en wil je de ontwikkeling en/of de financiering daarvan met Energie Expertisecentrum Flevoland bespreken? Neem dan contact met ons op.