Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnewijzer B.V. Luttelgeest

Hulp en ondersteuning voor zonne-energieproject broeikas in Luttelgeest.

29.000
zonnepanelen
12 mWp
Vermogen
9 mio kWh
energieopbrengst
3.000
Huishoudens
Hulp en
ondersteuning
in 2020
Uitgevoerd

Zonnewijzer B.V. heeft plannen om zonnepanelen te plaatsen op de daken van een broeikas in Luttelgeest. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is gevraagd te helpen bij het selecteren van een geschikte partij voor de uitvoering van het zonne-energieproject project van maar liefst 12mWp vermogen én voor de aantrekking van financiering voor het project.

Op de kas komen naar verwachting  zo’n 29.000 zonnepanelen te liggen die samen goed zijn voor een vermogen van maar liefst 12 mWp en een geschatte energieopbrengst van ongeveer 9 miljoen kWh. Hiermee kunnen zo’n 3.000 huishoudens van stroom worden voorzien. EEF gaat Zonnewijzer ook helpen in het vervolgtraject.

Van duurzaam idee naar gerealiseerd project

Energie Expertisecentrum Flevoland draagt bij aan projecten voor zonne-energie, duurzame warmte, maar ook aan energiebesparende projecten voor bedrijven en gemeenten zoals het gebruik van ledverlichting. Initiatiefnemers in de provincie Flevoland die wij hebben geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en financiering van hun duurzame energie- en energiebesparingsproject zijn onder andere:

Ik kan ook hulp gebruiken bij mijn project!

Wil je ook je pand verduurzamen en energie besparen? Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpt ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland met duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!